Geruchten
31 december 2006 - Ron Smeets

HTC Kaiser komt nog voor de zomer

Een van de vele nieuwe toestellen dit HTC voor volgend jaar op de kalender heeft staan is de Kaiser. Deze Smartphone is een ge-upgrade versie van de TyTN die we hier als MDA Vario II in de winkels van T-Mobile kunnen zien liggen.

De Kaiser krijgt als extra's een GPS ontvanger en 3G support. Daarmee lijkt ie ook veel weg te hebben van de Chinese CHT9000 die we eerder dit jaar al zagen. Andere specs zijn: Bluetooth, WiFi en een 400MHz processor.

Volgens insiders komt de HTC Kaiser al in de eerste helft van 2007 op de markt. Of ie dan ook meteen in Nederland verkrijgbaar zal zijn is helaas niet bekend gemaakt.Gerelateerde links:
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Een UMPC achtige HTC: de Athena
HTC, RIM en Sony Ericsson verdringen HP Smartphones
Meer muziek in toekomstige HTC smartphones
HTC TyTN wordt CHT 9000, China's eerste 3G phone
HTC brengt nu ook toestellen onder eigen naam uit
HSDPA toestel van QTek deze zomer in Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.