Toestellen
21 oktober 2012 - Ron Smeets

HTC J Butterfly vliegt waarschijnlijk ook buiten Japan

Enkele dagen geleden presenteerde HTC de J Butterfly, een phablet met 5 inch display en quad core processor. Het toestel zal voorlopig waarschijnlijk alleen in Japan te koop zijn. Althans, over een lanering in andere landen werd tijdens de presentatie niets gezegd.

Nu is de HTC J echter ook gespot in een Verizon uitvoering, voor de Amerikaanse markt. Goed om te weten dat HTC haar nieuwste vlinder ook buiten Japan laat vliegen. Nu nóg een zee over, dan kunnen we hem hier ook vangen ;-).

HTC-J-DLX-Verizon HTC-J-DLX-Verizon-a HTC-J-DLX-Verizon-b

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.