Nieuws
29 mei 2015 - Ron Smeets

HTC is er weer als de kippen bij; One M9 en M9+ krijgen Android M Geen echte verrassing, maar wel een bevestiging

Nog geen 24 uur na de introductie van Android M heeft Jeff Gordon, Online Communications Manager van HTC al een tweet uitgestuurd waarin hij aankondigt dat de One M9 en One M9+ naar de nieuwste versie van het Google OS geupgrade zullen worden.

Uiteraard kan er nog geen datum, of periode, genoemd worden aangezien HTC's software team Android M eerst nog geschikt moet maken voor de genoemde toestellen. Maar hey, je kunt niet zeggen dat de Taiwanese fabrikant niet snel handelt ;)

In dezelfde tweet (zie hieronder) laat Gordon ook weten dat HTC binnenkort nog meer toestellen aan haar Android M update lijst zal toevoegen en bekend maken.

Uiteraard was het ook zonder Gordon's snelle tweet wel te verwachten dat de twee nieuwste HTC smartphones Android M zouden krijgen. Maar goed, dat is nu dus al zeker.

https://twitter.com/urbanstrata/status/603967834788536320

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.