Toestellen
12 november 2007 - Ron Smeets

HTC introduceert de Touch Cruise

HTC heeft vandaag haar derde toestel met de Touch Flo UI aangekondigd, de Touch Cruise.

Eerder waren al een paar foto's en specs van dit toestel uitgelekt en nu is hij dus ook officieel geintroduceerd.

De Cruise (deze aanduiding heeft alles te maken met de ingebouwde GPS module) is een toestel met onder andere een 3 megapixel camera plus een VGA cam aan de voorzijde voor videogesprekken, een 2.8 inch touchscreen display, microSD geheugenkaart, WiFi, Bluetooth, quad-band GSM met UMTS support (max. 384Kbps) en HSDPA tot maximaal 3.6Mbps.

Verder heeft de Touch Cruise ook een multimedia speler en FM Radio Tuner aan boord. Hieronder staan nog enkele foto's en een nieuwe video van het toestel.Gerelateerde links:
Heb je even? HTC Touch vs. iPhone videovergelijk
Touch Theme voor 3rd Edition S60 toestellen
Specs en foto's van de nieuwe HTC Cruise
Teller van de Touch binnen vier maanden op 800.000
HTC introduceert officieel de HTC Nike (P5500)
Is dit de HTC Touch II aka. Nike?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.