Toestellen
21 mei 2011 - Ron Smeets

HTC Incredible S vs Sony Ericsson Xperia Arc (video)

De HTC Incredible S en Sony Ericsson Xperia Arc zijn beiden Android smartphones die, sinds begin deze maand (Incredible S), ook beiden voorzien zijn van Android 2.3.x (Gingerbread). Uiterlijk verschillen beiden echter nogal. De Xperia Arc is, mijns inziens, een echt mooi toestel. Dat kan ik van de Incredible S, met zijn gebochelde achterkant, niet echt zeggen.

De boys van GSMOnline (Polen) hebben een vergelijkende video gemaakt van deze twee high-end smartphones.

Qua prestaties verschillen beide toestellen niet echt. Bij de browser test was de ene keer de HTC sneller en de andere keer de Sony Ericsson. Er wordt ook een Quadrant Benchmark test gedraaid in deze video. Daar scoort de HTC wel ietsje beter (1375 vs 1275 zoals ik het kan zien in deze video). Ook de camera's worden even vergeleken, maar dan alleen de User Interface. Daar valt dus niet veel uit af te leiden wat betreft de prestatie van de camera's.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.