Toestellen
18 februari 2011 - Ron Smeets

HTC Incredible S preview @ MWC

HTC heeft in Barcelona, hoe je het ook wendt of keert, geen bijzonder indrukwekkende nieuwe lineup gepresenteerd, maar daarover heb ik al het een en ander gezegd en geschreven.

Bart van Beste Product bekeek onder andere voor ons de HTC incredible S, volgens de Taiwanese fabrikant een toestel dat in hetzelfde high end 'segment' gepositioneerd wordt als de Desire HD, een van de beste smartphones die vorig jaar door gepresenteerd werden.

Gezien het bijzonder succesvolle afgelopen jaar en de dito toestellen was de verwachting dat HTC die prestaties op het MWC kon gaan overtreffen misschien niet helemaal reëel. Maar toch, met de Desire S, de Wildfire S en zelfs de Incredible S blijven de Taiwanezen op dit moment even achter bij concurrenten als Samsung, Sony Ericsson en zelfs LG, als we puur kijken naar vernieuwende specs, doorontwikkeling en design.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.