Geruchten
15 augustus 2011 - Ron Smeets

HTC Holiday prototype verkocht op Craigslist

De HTC Holiday dook, zonder afbeeldingen, eind mei al eens op in het geruchtencircuit.

Dit weekend is een prototype van dit toestel, dat werd althans door de verkoper ervan beweerd, verkocht via Craigslist. De koper heeft op het forum van XDA enkele foto's en specs gepost.

Uiterlijk lijkt de HTC Holiday uit deze geruchten nogal op de HTC Incredible S, maar er is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen of de kiekjes ook echt van de HTC Holiday zijn. Over dat toestel heeft de Taiwanese fabrikant, officieel, namelijk nog niets los gelaten.

Hoe dan ook, de nieuwe geruchten spreken onder andere over de volgende specs; een 1.2 GHz dual core processor, 1GB RAM, een 4.5 inch qHD display, 8 megapixel camera met dual LED flitser, 1.3 MP front cam, WiFi en Bluetooth 3.0. Die komen redelijk overeen met de specs uit de eerdere geruchten over de HTC Holiday, maar ook dat zegt nog helemaal niets, natuurlijk.

HTC-Holiday-Rumor-a HTC-Holiday-Rumor-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.