Toestellen
05 augustus 2009 - Ron Smeets

HTC Hero nu ook bij KPN en Hi

De HTC Hero kan vanaf deze week ook bij KPN en Hi aangeschaft worden. Het toestel, dat enkele weken geleden aangekondigd werd en inmiddels de derde zogenaamde Google- of Android Phone is die in de winkels ligt, is in combinatie met een abonnement vanaf ca. 25 Euro al voor 0 Euro te krijgen bij KPN of Hi. Simlock vrij en zonder abonnement kost de HTC Hero 479 Euro.

De eerste twee Android toestellen, ook van HTC, waren exclusief bij T-Mobile (G1) en Vodafone (HTC Magic) te koop. Vanaf nu heeft dus ook 's lands grootste mobiele provider een Android Smartphone in haar assortiment. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.