Geruchten
30 november 2009 - Ron Smeets

HTC Hero met Android 2.1 gespot?

Zo'n vier weken geleden dook al eens een bericht op over Android versie 2.1. Enkele dagen daarvoor werd nog bekend dat de HTC Hero, een van de populairste Android toestellen van dit moment, binnenkort voorzien zal worden van een Android 2.0 upgrade.

Op de Franse site Be Geek zijn dit weekend enkele screenshots (zie hieronder) opgedoken van een HTC Hero met Android 2.1. Veel meer info hebben ze nog niet en de kans bestaat dus dat dit fake afbeeldingen zijn. We zullen zien.

HTC-Hero-Android-2.1-b HTC-Hero-Android-21-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.