Toestellen
21 november 2006 - Ron Smeets

HTC Herald nog voor de Kerst in de winkels

HTC heeft bekendgemaakt dat de Herald nog voor de Kerst in de Europese winkels verkrijgbaar zal zijn. Het toestel wordt officieel als de HTC P4350 op de markt gezet.

De P4350 is met 17mm wat compacter dan de TyTn maar heeft in ruil daarvoor geen HSDPA support. Wat heeft ie dan wel? Quad-band GSM, EDGE, Bluetooth en WiFi zorgen voor voldoende connectivity mogelijkheden. Als operating system heeft ook deze HTC Windows Mobile 5.0 aan boord.

Verder zal de P4350 uitgerust worden met een 2MP camera, 2.8 inch (7cm) QVGA display, microSD geheugenkaart, 64MB RAM, 128MB ROM. Minpuntje blijft de processor, een OMAP met een kloklsnelheid van slechts 200MHz.Gerelateerde links:
HTC gaat een UMPC met belfunctie ontwikkelen
Korte video en veel foto's van de HTC Herald
Foto's en specs van de HTC Herald uitgelekt
Is dit de HTC Trinity
HTC TyTN wordt CHT 9000, China's eerste 3G phone
HTC brengt nu ook toestellen onder eigen naam uit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.