Geruchten
04 oktober 2010 - Ron Smeets

HTC HD7 (aka Schubert) gefilmd

De HTC HD7 zou volgens de geruchten van de afgelopen weken, de eerste Windows Phone 7 smartphone van de Taiwanese fabrikant moeten worden. Het toestel werd eerder al eens op de foto gezet en dit weekend is er ook weer een korte video (zie hieronder) van de HTC HD7 (aka Schubert) opgedoken.

Op de foto hiernaast (grote versie na de klik) is de HTC HD7 naast de Samsung Galaxy S te zien. De Duitse bron van Engadget van dit gerucht weet bovendien te melden dat het toestel bij onze oosterburen binnen twee weken al in de winkels zal liggen. De losse toestelprijs zou €559 gaan bedragen.

Er worden ook een aantal specs van de HTC HD7 genoemd. Het toestel zou onder andere voorzien zijn van een 1GHz processor, 576MB RAM, 8 GB intern geheugen, 4.3 inch WVGA touchscreen display, een 5 megapixel camera, quad-band GSM met UMTS/HSDPA support, Bluetooth 2.1, 3.5mm audio aansluiting, Dolby Mobile, bewegingssensor, digitaal kompas, microUSB poort, GPS, WiFi en een 1300mAh accu. Natuurlijk is dat nog niet alles, maar voor de exacte specs zullen we toch even moeten wachten op de eerste officiele berichten uit het HTC kamp. De video:

Nog enkele foto's: HTC-HD7-Rumor-0410-c HTC-HD7-Rumor-0410-b HTC-HD7-vs-GalaxyS HTC-HD7-Rumor-0410-a En een foto van de lijst met specs: HTC-HD7-Rumor-0410-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.