Toestellen
18 oktober 2009 - Ron Smeets

HTC HD2 vs iPhone 3Gs

Het is geen echt spectaculaire video, maar eigenlijk een opsomming van de specs van beide toestellen. Na ruim vijf en een halve minuut kom je er achter dat de iPhone 3Gs en de HTC HD2, qua specificaties op sommige punten niet zo veel van elkaar verschillen maar dat de HTC HD2 over het algemeen toch behoorlijk wat meer aan boord heeft.

De HTC HD2 is een Windows Mobile 6.5 toestel met een (veel) groter display, een 1GHz processor, meer werkgeheugen, een betere camera en verwisselbaar opslag geheugen. De overeenkomsten? Beiden hebben ze een capacitive touchscreen, WiFi, ingebouwde GPS ontvanger, Bluetooth 2.1, een 3.5mm audio (headset aansluiting)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.