Toestellen
24 februari 2010 - Ron Smeets

HTC HD2 videoreview

Enkele maanden geleden schreef ik al een uigebreide review van de HTC HD2. Voor mij is dit nog steeds een van de weinige smartphones waarop Windows Mobile 6.5 echt goed en soepel functioneert, met dank aan HTC's Sense User Interface die we natuurlijk ook al kenden van de HTC Hero.

Voor het Beste Product maakte ik toen ook en videoreview van de HTC HD2. Nu maar hopen dat de onlangs gepresenteerde compacte versie van de HD2, de HTC HD Mini, net zo goed is.

#hbp_1080491663#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.