Toestellen
09 november 2009 - Ron Smeets

HTC HD2 niet 'gek' te krijgen, of toch?

Sinds eind vorige week heb ik ook een HTC HD2 om te testen ontvangen. De eerste indruk van het toestel is bijzonder goed. Ik kom er binnenkort op terug met een tweetal (video)reviews.

Vanochtend viel mijn oog echter op onderstaand filmpje van Xmoo123 waarin hij ruim acht minuten probeert de HTC HD2 'gek' te maken door zoveel en zo snel mogelijk applicaties op te starten. Zonder succes want het toestel blijft prima werken. Ik had gisteren niet zoveel geluk. Dat kunnen jullie in de tweede video hieronder zien.

HTC HD2 Stress test:

HTC HD2 Crash:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.