Entertainment
28 augustus 2011 - Ron Smeets

HTC HD2 met Windows Phone inclusief updates (naar Mango)

Hobbybob oplossingen om Windows Phone 7 op de HTC HD2 te kunnen installeren (en gebruiken natuurlijk) zijn er al genoeg. Sinds de bekendmaking van HTC dat dit toestel GEEN officiele Windows Phone 7 update zou gaan ontvangen hebben diverse programmeurs en hackers er een dagtaak van gemaakt, getuige de vele custom ROM's en bijbehorende handleidingen.

Nu schijnt het zelfs mogelijk te zijn een HTC HD2 met Windows Phone 7 geschikt te maken om via Zune van Windows Phone updates te voorzien. En daarmee dus ook de binnenkort beschikbaar komende Windows Phone Mango.

Het gaat om de originele Windows Phone 7 ROM (7.0.7004.0) die vorig jaar uitgerold werd. In combinatie met bepaalde handelingen kan deze versie van Windows Phone via Zune geupdate waren. In deze post op XDA Developers kun je precies nalezen wat je daar allemaal exact voor moet doen. Letwel, alles gebeurt op eigen risico en als je niet precies weet waar je aan begint, begin er dan maar niet aan ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.