Entertainment
02 juli 2010 - Ron Smeets

HTC HD2 met Android en Ubuntu

De HTC HD2 doet het als Windows Mobile toestel bepaald niet slecht maar er zijn natuurlijk altijd Android lovers en Linux hackers die denken dat ze een toestel als deze nóg beter kunnen laten presteren ;-)

In onderstaande video zie je hoe de boys van Team HTC Linux erin geslaagd zijn om de HTC HD2 met Android 2.1 en Ubuntu te laten functioneren. Nou ja, functioneren is misschien wat veel gezegd. Het werkt, een beetje ;-) Enfin, kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.