Geruchten
23 november 2009 - Ron Smeets

HTC HD2 geschikt voor Windows Mobile 7

Het is nog een gerucht en als je mij vraagt ook een behoorlijk gewaagde uitspraak, maar als de berichtgeving klopt dan heeft HTC al geroepen dat er ter zijner tijd een officiele Windows Mobile 7 upgrade voor de HD2 zal komen.

Gezien het feit dat Windows Mobile 7 nog (lang) niet klaar is en pas eind 2010 op de markt zal verschijnen heeft HTC duidelijk genoeg vertrouwen in de levensduur van de HD2 ;-) en de capaciteit van het toestel dat men nu al zeker zou weten dat die geschikt is voor Windows Mobile 7.

Natuurlijk is dat technisch gezien, de HD2 heeft immers al een 1Ghz processor en voldoende RAM en ROM, niet echt onwaarschijnlijk, maar dat HTC het nu, voordat de eerste goede testversies van Windows Mobile 7 beschikbaar zijn, al bevestigd zou hebben komt mij iets te onwaarschijnlijk over.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.