Nieuws
27 maart 2010 - Ron Smeets

HTC HD2 binnen enkele uren uitverkocht in de VS

Bij ons ligt de HTC HD2 al enkele maanden in de winkels. In Amerika moesten ze tot afgelopen donderdag (24 Maart) wachten voordat het toestel daar te koop was.

Hoewel inmiddels al duidelijk is dat de HD2 nooit een officiele Windows Phone 7 Update zal gaan krijgen heeft dat de Amerikaanse mobiele bellers er toch niet van weerhouden het toestel in grote getalen aan te schaffen. Binnen enkele uren was hij namelijk in vrijwel elke T-Mobile winkel, en online, al uitverkocht.

Helaas heeft de provider nog geen exacte verkoopaantallen bekend gemaakt dus het kan ook goed zijn dat men zo sneld door de voorraad heen was omdat er 'te weinig' exemplaren in de schappen lagen. Als dat echter niet het geval is, dan zal T-Mobile de verkoopcijfers van de HD2 waarschijnlijk snel openbaar maken. Ze kunnen daar namelijk wel weer een succesje gebruiken. Het gaat immers niet echt goed met de Amerikaanse tak van de Duitse provider. In de VS kost de HTC HD2, in combinatie met een twee-jarig abonnement, 200 dollar (ca. 150 Euro).

Bron: BoyGenius

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.