Entertainment
05 juli 2015 - Ron Smeets

HTC grijpt ook naar het middel van de vergelijkende reclame De One M9 wordt in drie 'blinde' tests vergeleken met twee concurrenten

HTC heeft aan de andere kant van onze aardbol, Down Under, besloten om ook maar eens wat vergelijkende reclamefilmpjes te maken. Op Bondi Beach werd de One M9 vergeleken met de concurrentie van Samsung (Galaxy S6) en Apple (iPhone 6). Uiteraard koos HTC voor drie criteria waarvan ze van te voren al wisten dat de One M9 als winnaar uit de bus zou komen. Tja, het blijft natuurlijk een HTC reclame hè ;)

De geluidskwaliteit werd vergeleken met die van de iPhone 6. Bij het vergelijken van de snelheid (het opstarten van apps en sommige UI functies) werd de Galaxy S6 als tegenstander gekozen. In het derde filmpje, over het maken van selfie's bij weinig licht, was de iPhone 6 weer de tegenstander.

Kijk zelf en zeg het maar... Zouden dit soort vergelijkende reclamefilmpjes de druppel kunnen zijn die de weegschaal in het voordeel van een keuze voor de One M9 kunnen doen doorslaan? Ik denk het niet namelijk, maar het zijn wel leuke filmpjes.

Via: HTC YouTube

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.