Geruchten
10 mei 2012 - Ron Smeets

HTC Golf gespot; lijkt op een goedkopere One Series

Het zijn niet de eerste kiekjes van de HTC Golf die opduiken, maar deze laten wel wat meer van het toestel zien. In de gelekte foto's wordt het toestel overigens de HTC Desire C genoemd.

Op het eerste gezicht lijkt de HTC Golf (vermoedelijk nog een codenaam), op een kleiner, en ongetwijfeld dus ook goedkoper, One Series model. Behalve de kiekjes worden ook wat specs genoemd.

Zo zou de HTC Golf uitgherust worden met een 3.2 inch HVGA display (480 x 320), een 1GHz processor met 512 MB RAM, 4GB intern geheugen en Android 4.0 (ICS) met HTC Sense 4.0 UI. Meer wordt er op dit moment nog niet over verteld. Afwachten op de officiele onthulling door HTC dus maar. De foto's:

HTC-Golf-b HTC-Golf-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.