Geruchten
29 maart 2011 - Ron Smeets

HTC Frankrijk bevestigt Europese (GSM) versie HTC EVO 3D

De geruchten rondom een eventuele Europese (GSM) versie van de HTC EVO 3D hebben vanochtend een nieuwe wending genomen die erg positief lijkt.

De Franse afdeling van HTC heeft op Twitter namelijk bevestgd dat het toestel, in een GSM versie dus, inderdaad naar Frankrijk gaat komen. Als die berichten kloppen dan zal een Nederlandse (en Belgische) release natuurlijk ook zeer waarschijnlijk worden.

HTC Frankrijk zegt in de betreffende tweet ook dat nog niet bekend is wanneer het toestel dan naar Europa zal komen. Daarvoor zullen we dus de officiele berichten uit het HTC kamp moeten afwachten. De originele tekst van de tweet: "Un #HTC Evo 3D pour la France ça vous dit ? Nous oui ! Et même qu'il garde le même nom ;) Date de dispo non confirmée."

Vrij vertaald: "U wilt weten of de HTC EVO 3D naar Frankrijk komt? Ja, zeggen wij! Het toestel houdt ook dezelfde naam. De release datum is nog niet bekend."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.