Entertainment
07 februari 2013 - Ron Smeets

HTC 'Frankenphone' op komst?

HTC heeft in Duitsland een bijzondere teaser foto voor een toestel dat binnenkort 'tot leven gewekt zal worden' gepubliceerd. Op het kiekje is een hart te zien dat aan een computer chip gekoppeld is.

Wordt de HTC M7, waarvoor deze teaser waarschijnlijk bedoeld is, de 'Frankenphone'. Ofwel, een monster waarvan vrijwel niemand zal geloven dat hij echt bestaat en waar anderen nachtmerries van krijgen? Ach, we zullen het wel zien, over een kleine twee weken in Londen.

De geruchten over de HTC M7 en dat dit een smartphone wordt met onder andere een 4.7 inch scherm met full HD resolutie, een 1.7GHz quad core processor met 2GB RAM, een 13 megapixel camera, 4G support, WiFi, 32GB intern geheugen en een 2300 mAh accu wijzen nog niet een ongeloofwaardige 'Frankenphone' specs. Misschien wil HTC Duitsland ons gewoon voorbereiden op een nieuwe smartphone waar we allemaal verliefd op zullen raken... Mmmh, dan had ik een andere 'hartfoto' gekozen ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.