Geruchten
20 januari 2011 - Ron Smeets

HTC Flyer tablet komt eraan?

De afgelopen maanden zijn er al diverse geruchten over op komst zijnde tablet(s) van HTC opgedoken. Volgens het Taiwanese DigiTimes wordt niet de eerder genoemde HTC Scribe maar de HTC Flyer de eerste Android Tablet die HTC op de markt gaat brengen.

De bron weet er ook bij te vermelden dat de HTC Flyer vana maart al in de VS te koop zal zijn. De rest van de wereld volgt dan in het tweede kwartaal (tussen april en juni).

Enfin, als de geruchten uit Taiwan kloppen dan wordt de HTC Flyer een 'opgeblazen' (7 inch?) versie van de HTC Desire en zal deze tablet op Android 2.3 draaien maar wel met de mogelijkheid om het toestel later naar Androd 3.0 te upgraden. Het zal mij benieuwen. Vooralsnog zijn er van HTC nog geen bevestigende, noch ontkennende, mededelingen hierover gezien, maar dat zegt helemaal niets natuurlijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.