Accessoires
07 maart 2011 - Ron Smeets

HTC Flyer Scribe demo

De HTC Flyer is de eerste tablet van de Taiwanese fabrikant. Helaas is het apparaat niet 'gezegend' net een dual core processor of Android's Honeycomb tablet OS. Een upgrade daarvoor staat wel in de planning, maar wanneer precies, dat is nog niet duidelijk.

De enige écht nieuwe feature is HTC Scribe. Daarmee kun je, met de bijbehorende speciale stylus, aantekeningen maken op foto's en/of documenten die je vervolgens, gewijzigd en wel, weer kunt versturen naar- of delen met anderen.

Hieronder staat een bijna zes minuten durende demo van de HTC Flyer waarin de werking van HTC Scribe getoond wordt. Aan het eind wordt de HTC tablet ook nog even vergeleken met de Samsung Galaxy Tab en de Duitse gast die de demo geeft roept ook nog wat prijzen van het apparaat. De WiFi versie gaat bij onze oosterburen vanaf €499 in de winkels komen en het 3G / WiFi model begint bij €669.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.