Geruchten
14 mei 2011 - Ron Smeets

HTC Flyer nu al bij Staples? HTC: "Volgende week pas in NL"

De HTC Flyer verscheen enkele dagen geleden in diverse Europese landen al in de winkels. Nederland hoorde daar formeel nog niet bij. Naar verwachting (zie deze tweet van Mark Moons) komt HTC's eerste Android tablet volgende week pas naar Nederland.

Bij het Staples (voorheen Office Centre) claimen ze echter dat ze de HTC Flyer al kunnen leveren ('de volgende werkdag') en hij wordt daar, los, aangeboden voor 589 Euro exclusief BTW (699 inclusief).

Echter, bij de kleine lettertjes (zie screenshot hieronder) staat ook dat het artikel momenteel nog niet voorradig is. Een beetje vreemd dus om dan wel te vermelden dat hij de volgende werkdag geleverd zou kunnen worden. Nee, dan vertrouw ik toch meer op de uitspraken van Mark Moons die dus zegt dat de Flyer volgende week (tussen 16 en 20 mei) in Nederland verwacht wordt.

Collega blogger/journalist Mark Briggeman heeft vanochtend even met Staples gebeld en hem werd verteld dat de HTC Flyer vanaf dinsdag, 17 mei, (waarschijnlijk) wel bij Staples leverbaar zou zijn (zie tweede screenshot hieronder). En dan, voorlopig, alleen de 32GB 3G versie, het 16GB WiFi model staat in ieder geval nog niet in het voorraadsysteem van Staples (Nederland). Even geduld dus nog ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.