Geruchten
25 februari 2011 - Ron Smeets

HTC Flyer kost in Duitsland tussen de 499 en 669 Euro?

HTC gaf tijdens de presentatie van haar eerste tablet, de HTC Flyer, nog geen prijsinformatie.

Het toestel is de afgelopen dagen echter in de Duitse online shops van Amazon en CyberPort verschenen. Amazon adverteert met de 3G versie voor 669 Euro terwijl de WiFi versie bij CyberPort aangeboden wordt voor 499 Euro.

De kans is groot dat dit natuurlijk zogenaamde pre-order prijzen zijn maar de bedragen lijken op zich wel geloofwaardig. Met een prijskaartje dat, afhankelijk van de uitvoering dus, tussen de 499 en 668 Euro ligt komt de HTC Flyer, qua kosten, in de buurt van zijn concurrenten. De tijd zal uitwijzen of de prijzen van deze online shops ook daadwerkelijk de juiste blijken te zijn. Beide Duitse webshops kunnen overigens nog geen (verwachte) leverdatum noemen.

Cyberport screenshot: htc-flyer-wlan

Amazon screenshot: HTC-Flyer-Amazon-DE

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.