Geruchten
23 juni 2009 - Ron Smeets

HTC Firestone gespot

Op een Thaise website is deze afbeelding (grote versie hieronder), of photoshop, van de HTC Firestone opgedoken, een toestel dat ook al te 'zien' was in de gelekte HTC roadmap voor 2009 van enkele maanden geleden.

Het toeval wil dat HTC morgen in Londen een nieuw high-end toestel zal presenteren. De kans bestaat natuurlijk dat dit hem wordt. We zullen zien.

Als we de geeruchten mogen geloven dan krijgt de HTC Firestone een 8 megapixel camera en Windows Mobile 6.5.

Ow, en off-topic: dit is dus posting nummer 9.999. De winnaar van de wedstrijd wordt straks bekend gemaakt (in posting 10.000).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.