Toestellen
28 augustus 2006 - Ron Smeets

HTC Excalibur als O2 Xda Cosmo naar Duitsland

Volgens het Duitse telecom magazine Connect komt de HTC Excalibur daar binnenkort op de markt als O2's nieuwste Xda, de Cosmo.

Men baseert die uitspraken op het feit dat de redactie een werkend exemplaar ter beoordeling toegestuurd heeft gekregen. Zoals op de foto duidelijk te zien is heeft men deze Excalibur voorzien O2 kleuren, merk en type aanduiding.

Volgens het magazine komt de Xda Cosmo in Duitsland binnen nu en twee maanden op de markt. Als dat klopt dan zal ook de rest van Europa niet lang meer hoeven te wachten op deze Windows Mobile Smartphone.

The unwired heeft het bericht ook opgepikt en gaat proberen van O2 een bevestiging los te peuteren.Gerelateerde links:
Foto's van de HTC Excalibur
HTC Hermes en Star Trek bij Vodafone
Is dit de HTC Trinity
HTC brengt nu ook toestellen onder eigen naam uit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.