Geruchten
29 december 2009 - Henk de Hooge

HTC Evolve te mooi om waar te zijn?

Timur Pinar is een industrial designer met een grote voorliefde voor product design . En dat bewijst hij zeker met z’n design studie van deze HTC Evolve. De creatieve strijd om wie de meest gewilde tablet PC op de markt zal brengen lijkt te worden aangevoerd door Apple met de iSlate. Op basis van de afbeeldingen en de specs zou echter deze HTC Evolve zo maar een realistische concurrent kunnen zijn/worden.

Bij design studies is het natuurlijk eenvoudig om specificaties op te sommen, daarin onderscheid deze HTC Evolve in ieder geval niet: Touchscreen interface, Intel Atom processor, 1.5 GB RAM, 128 GB SSD, custom skinned version van Android OS., twee USB 3.0 ports, HDMI port, 3.5 mm headphone jack, camera en microphone.

De vraag blijft altijd in hoeverre de producent, in dit geval HTC, wel of niet betrokken is bij deze design studies. Wat in ieder geval zeker is dat Timur Pinar een prachtig product heeft ontworpen. Compliments !! HTC%20Evolve-a HTC%20Evolve-b HTC%20Evolve-c

Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.