Toestellen
15 mei 2010 - Ron Smeets

HTC EVO vs HTC HD2 vs Nexus One

De HTC EVO 4G is enkele dagen geleden (nogmaals) officieel gepresenteerd in de VS. Qua specs is het toestel, op het 4G netwerk support na, goed te vergelijken met de Nexus One en als je het uiterlijk ook nog meeneemt dan lijkt hij natuurlijk ook heel erg veel op de HTC HD2, met dien verstande dat de HD2 natuurlijk een Windows Mobile toestel is.

De boys van PocketNow maakten, tijdens de presentatie van de HTC EVO 4G, onderstaande videovergelijk van deze drie toestellen. Beetje rumoerig op de achtergrond maar zeker de moeite van het kijken waard.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.