Geruchten
24 maart 2011 - Ron Smeets

HTC EVO 3D heel even te zien met GSM specs

Afgelopen maandag werd in de VS de HTC EVO 3D officieel gepresenteerd. Uit de specs van dat toestel werd toen direct duidelijk dat dit een Amerikaans toestel (WCDMA) zal worden.

Toch doken dinsdag op de site van HTC zelf, zo blijkt nu, heel even de 'GSM' specs op. De Taiwanese fabrikant heeft het foutje inmiddels hersteld maar de vraag is nu natuurlijk of het écht een foutje was of dat HTC gewoon iets te voorbarig is geweest met het plaatsen van de GSM specs. De tijd zal het leren.

De specs die heel even zichtbaar waren in het overzicht van de HTC EVO 3D:
- HSPA / WCDMA
Europe/Asia: 900/AEX/2100 MHz

- Quad band GSM/GPRS/EDGE
850/900/1800/1900 MHz

Hier kun je (niet meer) 'zien' dat die specs nu niet meer vermeld worden op de support site van de HTC EVO 3D.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.