Geruchten
22 maart 2011 - Ron Smeets

HTC EVO 3D en EVO View 4G (tablet) gespot

De afgelopen dagen ging al het gerucht rond dat HTC op de CTIA een nieuw high-end toestel met dual core processor én 3D technologie (display en camera's) zou gaan presenteren.

Dat toestel, de HTC EVO 3D, is nu gespot op de website van de Amerikaanse provider Sprint, samen met een nieuwe tablet, de HTC EVO View 4G. Het gaat om twee webpagina's waar Amerikaanse geinteresseerden zich kunnen inschrijven om op de hoogte te blijven van informatie omtrent deze twee toestellen.

De HTC EVO View 4G tablet zou voorzien worden van een 1.5GHz single core processor en Android (Honeycomb?) OS. Een aantal van de, vermoedelijke, specs van de HTC EVO 3D lekten gisteren al uit: Een 4.3 inch qHD autostereoscopisch display (960 x 450 pixels), 4GB RAM, 1GB ROM, een 1.3 megapixel front cam, 2 keer 5 megapixel camera, Android 2.3 (Gingerbread), 1080p (full HD) HDMI uit, 720p 3D video, een 1730mAh accu en een 1.2 GHz dual core Qualcomm 8660 Snapdragon processor.

Veel meer informatie wordt nog niet gegeven dus daarvoor zullen we nog even moeten wachten op de officiële aankondiging door Sprint en HTC die, vermoedelijk, later vandaag zal plaatsvinden.

HTC-EVO-3D-Sprint-a HTC-EVO-3D-groot-a

HTC-EVO-View-4G-Sprint-a HTC-EVO-View-4G-Groot

Via

Sprint Webpagina's: HTC EVO 3D, HTC EVO View 4G

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.