Geruchten
11 februari 2012 - Ron Smeets

HTC Endeavor krijgt een quad core processor en Android ICS

Er zijn de afgelopen weken al diverse geruchten gespot waarin nieuwe HTC smartphones genoemd worden die op het punt van aankondigen zouden staan. Nu het MWC steeds dichterbij komt worden deze geruchten nog talrijker.

Zo meldt MoDaCo over exclusieve informatie te beschikken dat HTC in Barfcelona de Endeavor gaat onthullen. Dit wordt een Android ICS (4.0) toestel met een quad core 1.5GHz NVIDIA Tegra 3 processor en HTC Sense 4.0.

Afbeeldingen van de HTC Endeavor zijn er nog niet maar volgens PocketNow zou dit de nieuwe naam van de HTC Edge worden. Die dook eerder wel al eens op (foto hieronder). Andere specs die genoemd worden zijn een 8 megapixel camera, een 4.7 inch 720p display, 1GB RAM, HSPA+ support, een 1.3 megapixel front camera, WiFi en Beats Audio.

Bron: MoDaCo, PocketNow

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.