Nieuws
22 januari 2008 - Danijel Dercksen

HTC en Parrot gaan samenwerken

PERSBERICHT - HTC, marktleider op het gebied van op Windows Mobile-gebaseerde ‘smart devices’, en Parrot, leverancier van draadloze randapparatuur voor mobiele telefoons, hebben een alliantie aangekondigd. HTC en Parrot gaan in de toekomst de compatibiliteit en het gebruiksgemak tussen de producten van beide bedrijven verhogen. HTC gaat nauw samenwerken met Parrot om de productontwikkeling, de marketing en distributie op elkaar af te stemmen. Op die manier kunnen beide bedrijven commercieel interessantere producten aanbieden aan hun klanten.

“Dankzij de smart devices van HTC heeft een gebruiker met slechts één toestel toegang tot al zijn data. En dankzij de gebruiksvriendelijke draadloze randapparatuur van Parrot kan de gebruiker ongeacht tijd en plaats de data op zijn toestel raadplegen”, zegt Henri Seydoux, oprichter en CEO van Parrot. “Gebruikers van HTC smart devices kunnen onze randapparatuur gebruiken in de auto, thuis of op kantoor.”

“De samenwerking met Parrot stelt ons in staat om ons aanbod mobiele en connectiviteitsoplossingen te verbeteren en gebruikers van HTC smart devices nog meer functionaliteit te bieden”, zegt Florian Seiche, vice president Europa bij HTC.

Recent kondigde HTC de HTC Touch, de HTC Touch Dual en HTC Touch Cruise aan. Deze drie toestellen maken gebruik van de bewegingsgestuurde TouchFLO gebruikersinterface die garant staat voor een intuïtieve gebruikerservaring. Deze drie toestellen integreren naadloos met de Parrot-accessoires. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld onderweg hun mp3-collectie beluisteren met de draadloze Parrot Party.Gerelateerde links:
Steeds meer klachten over HTC video performance
Groot nieuws van HTC op 5 Juni
Over de auteur: Danijel Dercksen