Geruchten
16 juni 2008 - Ron Smeets

HTC: Eerste Windows Mobile 7 toestellen in Q1 2009

Kevin Chen van HTC heeft tijdens een presentatie geroepen dat de Taiwanese Smartphone fabrikant in het eerste kwartaal van 2009 al met Windows Mobile 7 toestellen op de markt zal komen.

Klinkt leuk maar in hoeverre dit waarheid zal worden moeten we nog maar afwachten. Feit is wel dat concurrent MWg enkele weken geleden Q4 van dit jaar noemde als de D-Day voor de eerste Windows Mobile 7 toestellen. We zullen zien.Gerelateerde links:
Eerste Windows Mobile 7 toestel nog dit jaar in de winkel
Windows Mobile 7 en 8 worden echt beter
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.