Toestellen
05 november 2009 - Ron Smeets

HTC DROID Eris uitgepakt

De Motorola DROID is het high-end model van de nieuwe Android toestelportfolio van Verizon. De HTC DROID Eris wordt het goedkopere alternatief voor de Amerikaanse consument.

Als we de berichten uit Amerika mogen geloven dan is de HTC DROID Eris, compacter, dunner en beter dan de HTC Hero. Dat is een gewaagde uitspraak want over de Hero hoor en lees je vrijwel alleen maar goede dingen. Dan moet de DROID Eris wel heel erg goed zijn ;-) De uitpakfoto's:

htc-droid-eris-1 htc-droid-eris-2 htc-droid-eris-3 htc-droid-eris-4 htc-droid-eris-5

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.