Geruchten
30 oktober 2009 - Ron Smeets

HTC Droid Eris gespot

In de VS is de afgelopen dagen behalve de Motorola Droid nog een toestel opgedoken met nagenoeg dezelfde naam, ware het niet dat de HTC Droid Eris natuurlijk van een andere fabrikant afkomstig is.

Net als de Motorola Droid zal ook de HTC Droid Eris eerst zijn opwachting maken bij Verizon in de VS. Maar in tegensteiing tot de Motorola zal deze HTC 't nog moeten doen met Android 1.5. Enkele specs die genoemd worden zijn een 5 megapixel camera, WiFi, microSD geheugenkaart optie, Stereo Bluetooth, een 3.5mm audio aansluiting en een 528Mhz Qualcommprocessor. De kiekjes:

HTC-Droid-Eris-a HTC-Droid-Eris-b HTC-Droid-Eris-tekening

Via, en Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.