Toestellen
17 november 2012 - Ron Smeets

HTC Droid DNA vs Samsung Galaxy Note II (video)

De HTC Droid DNA (aka J Butterfly, aka Deluxe) is een 5 inch 'phablet' die de strijd met de Samsung Galaxy Note II moet aangaan. Hieronder kun je een vergelijkende video zien van beide phablets, gemaakt door PocketNow.

Daarin worden onder andere de benchmark resultaten, schermen, de browsers en het opstarten van apps met elkaar vergeleken. Helaas nog niets met betrekking tot het uithoudingsvermogen van beide toestellen. De HTC heeft immers een accu die ruim 30% minder capaciteit heeft dan die van de Galaxy Note II. De video:

http://www.youtube.com/watch?v=knQH2dcwPcE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.