Geruchten
13 augustus 2008 - Ron Smeets

HTC Dream vanaf 17 September bij TMo USA?

Volgens een bericht van The Unofficial T-Mobile Blog zou de van oorsprong Duitse provider vanaf 17 September in de VS de eerste Android Phone, de HTC Dream, op de markt gaan brengen.

Het blog beroept zich op een betrouwbare bron die hen bovendien wist te vertellen dat de HTC Dream, die intern de (code)naam G1 gekregen heeft, 399 dollar gaat kosten en dat bestaande klanten van T-Mobile in de periode van 17 September tot medio Oktober de mogelijkheid krijgen om het toestel voor 150 dollar aan te schaffen.

In die periode is het toestel dus niet alleen spotgoedkoop maar ook alleen voor bestaande T-Mobile klanten te koop. Alle andere Android-fans zullen dus nog moeten wachten tot medio Oktober.

De vraag is nu natuurlijk of dit bericht daadwerkelijk klopt of dat het onderdeel uitmaakt van een publiciteitsstunt van T-Mobile USA in de hoop dat veel Android fans tussen nu en 17 September nog snel effe een T-Mobile contract afsluiten. De tijd zal het leren!Gerelateerde links:
Android en Symbian samen verder?
Eerste Google Android Phones komen 'pas' in Q4
Google bevestigt de komst van Android Phones in 2008
Android op de HTC TyTN II
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.