Geruchten
08 april 2008 - Ron Smeets

HTC Dream presentatie op 6 Mei in Londen?

HTC heeft voor 6 Mei aanstaande een persconferentie gepland in Londen met als titel 'Witness the next wave of HTC Innovation' (zie afbeelding hieronder).

Natuurlijk is het gissen naar wat HTC daar dan zal gaan presenteren al in volle gang en de meeste berichten wijzen natuurlijk in de richting van de eerder al in diverse geruchten opgedoken 'Dream', HTC's (en de wereld's) eerste Android toestel.

Op zich niet zo'n vreemde gedachte omdat HTC eerder al eens geroepen heeft dat men de eerste Android toestellen medio 2008 in de winkels wil hebben liggen.

De foto hierboven is afkomstig van een video van de BBC en het toestel dat daarop te zien is zou, zo luiden de geruchten, nog het dichts in de buurt komen bij de echte 'Dream'.

We zullen zien. . .Gerelateerde links:
HTC Dream wordt de eerste 'Android' Phone
HTC-achtig prototype van een 'Android' toestel gespot
Drie 'Android' Smartphones van HTC in 2008
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.