Toestellen
25 augustus 2008 - Ron Smeets

HTC Dream is kleiner dan de iPhone, groter dan de X1

Van de langverwachte HTC Dream, hoogstwaarschijnlijk de eerste Android Smartphone, doken de laatste weken steeds meer gegevens en zelfs een filmpje (gerucht) op.

Nu zijn ook de afmetingen (hoogte en breedte) 'uitgelekt' en daaruit valt in één oogopslag te zien dat het toestel iets kleiner is dan de iPhone maar groter dan de Sony Ericsson X1 en HTC's eigen Touch Pro.

Leuk om te weten maar wat natuurlijk minstens net zo belangrijk is, is de dikte van het toestel. Helaas is daar officieel nog niets over bekend. Aangezien de Dream echter een slide-out qwerty toetsenbord heeft zal het toestel waarschijnlijk kwa dikte vergelijkbaar zijn met de Touch Pro.Gerelateerde links:
Video van de HTC Dream opgedoken
HTC Dream goedgekeurd door de FCC
HTC Dream getoond tijdens Google's I/O conferentie?
HTC Dream wordt de eerste 'Android' Phone
HTC Dream vanaf 17 September bij TMo USA?
HTC Dream gespot?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.