Geruchten
28 mei 2008 - Ron Smeets

HTC Dream getoond tijdens Google's I/O conferentie?

De geruchten dat de HTC Dream de eerste 'Android' Smatphone gaat worden doen al langer de ronde maar tot op dit moment was het toestel nog niet in levende lijve te bewonderen.

Juist, tót vandaag. Tijdens Google's I/O Conferentie in San Francisco toonde de zoek gigant namelijk een Android device dat, zo melden diverse bronnen, de HTC Dream zou zijn.

Over het toestel wordt verder niet veel gezegd maar in onderstaande video is te zien dat het een device van ca. 8 bij 13 centimeter is en voorzien van een slide-out qwerty keyboard.Gerelateerde links:
HTC Dream gespot?
Android op de HTC TyTN II
HTC Dream wordt de eerste 'Android' Phone
Android demo door Google zelf
'Android' prototype van Willcom
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.