Geruchten
20 april 2008 - Ron Smeets

HTC Dream gespot?

Over enkele weken, op 6 Mei, houdt HTC een persconferentie in Londen waarvan men zelf roept dat de aanwezige getuige zullen zijn van 'The next wave of HTC Innovation'.

Alom wordt aangenomen dat daar dan ook de eerste 'Android' toestellen van de Taiwanese fabrikant getoond zullen gaan worden.

Dit weekend dook een, ietwat onduidelijke, foto op (zie hierboven) met een aantal bekende HTC toestellen te zien zijn zoals de TyTN II, de Touch en de Touch Cruise, maar waarop ook (onderste rij op de foto) een tweetal toestellen staan die nog niet eerder te zien waren.

Zoals ik het kan beoordelen is het eerste, derde en vierde toestel op de onderste rij één en hetzelfde model in drie verschillende 'poses'. Kijk maar naar de bedieningstoetsen onder het display. Het tweede toestel op die rij lijkt weliswaar veel die andere maar heeft toch duidelijk een andere toetsen layout onder het display.

De vraag is nu natuurlijk of we hier inderdaad kijken naar de eerste (twee) HTC 'Android' toestellen en of de HTC Dream één van die twee zal zijn.

Voodat het zover is (6 Mei) zullen er ongetwijfeld nog wel meer spy-pics en andere geruchten opduiken dus het is vooralsnog een kwestie van geduld denk ik.Gerelateerde links:
HTC Dream presentatie op 6 Mei in Londen?
HTC Dream wordt de eerste 'Android' Phone
HTC-achtig prototype van een 'Android' toestel gespot
Drie 'Android' Smartphones van HTC in 2008
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.