Geruchten
19 oktober 2009 - Ron Smeets

HTC Dragon (Android) gespot?

Dit weekend zijn enkele foto's opgedoken van een nieuwe HTC met Android besturingssysteem. Dit zou wel eens de HTC Dragon kunnen zijn, ofwel na de HTC HD2 de eerste HTC Android met 1GHz Snapdragon processor.

De gefotografeerde nieuwe HTC lijkt wat rondere vormen te hebben dan de HD2, maar de foto's zijn, zo te zien, ook ietwat vervormd of met een groothoeklens genomen. Over de specs wordt verder nog niets vermeld. Op de foto's (hieronder) is wel duidelijk het 3G logo te zien dus zal deze HTC uitgerust zijn met UMTS en mogelijk (waarschijnlijk) ook HSPA support.

HTC-Android-Dragon-b HTC-Android-Dragon-c HTC-Android-Dragon-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.