Nieuws
05 mei 2008 - Ron Smeets

HTC Diamond nu al een succes?

Het toestel moet nog aangekondigd worden (morgen middag, 6 Mei, red.) maar de Diamond lijkt nu al het volgende succesnummer van HTC te worden.

Volgens Goldman Sachs, zo meldt DigiTimes, heeft te Taiwanese fabrikant namelijk al contracten gesloten met 5 tot 10 (wereldwijde) mobiele operators voor de levering van een groot aantal HTC Diamond toestellen. Welke providers dat zijn wordt niet gezegd maar T-Mobile lijkt in ieder geval in het rijtje voor te komen.

Volgens de bron verwacht HTC over enkele maanden zo'n 400 tot 500 duizend Diamonds per maand te gaan verschepen en er uiteindelijk ca. 4 miljoen aan de man te brengen.Gerelateerde links:
Specs en foto's van de HTC Diamond en Raphael
Eerste officiele foto's van de HTC Touch Diamond
HTC Diamond wordt de T-Mobile MDA Compact IV
HTC Dream presentatie op 6 Mei in Londen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.