Nieuws
16 september 2010 - Martijn Derks

HTC Desire Z hands on

Gisteren was ik bij het HTC Launch event in Londen aanwezig waar dit toestel en de Desire HD werden gepresenteerd. Vandaag heb ik voor jullie de hands on foto's. Ik zal ook een aantal zaken benoemen die me opvielen. Over enkele weken verwacht ik dit toestel op de deurmat en dan zal ik komen met een uitgebreide review van beide toestellen.

 De HTC Desire Z zal vanaf oktober in de Nederlandse winkels liggen, de adviesprijs voor dit toestel is €499. De HTC Desire Z, heeft zijn naam te danken aan de Z-vorm die hij heeft als je hem openklapt. Er is dan korte tijd een duidelijk Z vorm te zien. Zoals je hiernaast kan zien, na de klik kun je ook een grotere foto vinden.

De HTC Desire Z voelt solide en duurzaam aan. Het toestel ligt lekker in de hand, ook als het opengeklapt is. Het toestenbord voelt gladjes aan maar dankzij de softtouch coating van de toetsen, glijden je vingers er niet makkelijk af. Er zijn twee toetsten waaraan jezelf een functie kan toewijzen, bijv. bepaalde persoon bellen, of een programma starten. DSCN2258 DSCN2283 DSCN2284DSCN2285DSCN2286DSCN2287 DSCN2288 DSCN2290 DSCN2291

Als je goed naar onderstaande foto kijkt zie je duidelijk de Z vorm. Wat je echter ook ziet is een flatcable die van het toestel naar het scherm loopt. Dit ziet er kwetsbaar uit, in mijn review zal ik kijken of dit geen problemen oplevert.

http://www.youtube.com/watch?v=EBkyhKpJ57U
Over de auteur: Martijn Derks