Nieuws
24 oktober 2010 - Ron Smeets

HTC Desire vs Nokia N8: browser en snelheid vergelijk

In mijn review van de Nokia N8 concludeerde ik al dat Symbian^3 qua snelheid en gebruiksvriendelijkheid een stuk beter presteert dan de vorige Symbian versies. Maar, vergeleken met concurrerende OS'en als Android bljft het nieuwe Nokia OS toch nog wat achter.

Hieronder kun je twee video's zien waarin de Nokia N8 vergeleken wordt met de HTC Desire. In het eerste filmpje wordt vooral naar een aantal functies, zoals de applicatie winkels, camara's, kinetic scrolling en maps, gekeken, Het tweede filmpje is geheel gewijd aan de webbrowsers.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.