Toestellen
25 januari 2013 - Ron Smeets

HTC Desire U ziet het daglicht in Taiwan en China

Enkele maanden geleden presenteerde HTC de prijsvriendelijke Desire X hier in Europa. Vandaag heeft de Taiwanese fabrikant de nog ietwat eenvoudigere Desire U onthuld. Voorlopig zal dat toestel alleen in China en Taiwan op de markt komen.

De HTC Desire U heeft onder andere een 4 inch WVGA scherm, een single core 1GHz processor met 512MB RAM, een 5 megapixel camera, Android 4.0, Beats Audio, WiFi, Bluetooth, 3G support en 4GB intern geheugen.

Kortom, de verschillen met de Desire X zijn niet van dien aard dat dit we wakker moeten liggen van het feit dat de Desure U misschien wel helemaal niet naar Europa zal komen, toch? 

HTC-Desire-U-c HTC-Desire-U-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.