Toestellen
04 april 2011 - Ron Smeets

HTC Desire S vs HTC Desire HD

De HTC Desire S is natuurlijk de opvolger van de populaire HTC Desire. De Taiwanese fabrikant presenteerde de Desire S in Barcelona, samen met de Wildfire S en de Incredible S. Die laatste hebben wij al aan een review onderworpen. De Desire S komt deze week bij ons binnen.

Hieronder kun je alvast een vergelijkende video bekijken waarin de Desire S naast de Desire HD, de grotere, snellere en vrijwel net zo populaire broer van de oorspronkelijke Desire. EnjoY!

De video duurt bijna 14 minuten en is gemaakt door 'Captain Bertorelli' van HDBlog. Voor de liefhebbers dus ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=Ccq6XVLSFWc

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.