Geruchten
26 maart 2013 - Ron Smeets

HTC Desire P en Desire Q gespot

Terwijl we in spanning afwachten wanneer HTC er uiteindelijk in zal slagen haar nieuwste vlaggenschip, de One, in de winkels te leggen, vermoedelijk medio april aangezien het toestel wordt geplaagd door uitstel vanwege diverse problemen, zijn online twee nieuwe mid-rage Desire modellen opgedoken.

Het gaat om de HTC Desire P en de Desire Q. Daarvan zijn nu enkele specs en twee afbeeldingen online verschenen. Officieel zijn beide toestellen nog niet onthuld door de Taiwanese fabrikant.

De HTC Desire P heeft, volgens de geruchten, een 4.3 inch WVGA display, een 1 Ghz dual core processor, 8 megapixel camera en Beats Audio. Veel meer is er nog niet over uitgelekt. Behalve dan misschien dat op de afbeelding (eerste foto hieronder) te zien is dat het toestel (onder andere) in wit en rood verkrijgbaar zal zijn.

De HTC Desire Q lijkt een ietwat goedkoper model te worden. Deze heeft een 4 inch scherm en Beats Audio. Andere specs zijn nog niet gelekt. Qua kleuren is op de afbeelding van dit toestel te zien dat hij in zwart, wit en rood gemaakt gaat worden.

De HTC Desire P: HTC-Desire-P-Lek-2603

De HTC Desire Q: HTC-Desire-Q-Lek-2603

Bron (Taiwanees), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.